Dealer autorizat Dacia Renault Nissan

LOGO-AUTOBARA2

CONSTATARI DAUNE AUTO

Evenimente rutiere

Pentru evenimentele rutiere din Județul Bihor, oferim asistență completă în constatarea daunelor RCA, realizată de inspectorii de daună ai firmei de asigurare. Efectuăm întocmirea documentației necesare constatării și notificăm de urgență asiguratorul pentru autovehiculele ce urmează a fi reparate în unitatea noastră. Conform legii în vigoare, reparațiile sunt decontate direct către asigurator, iar folosim piese originale și oferim garanție conform legislației pentru lucrările de tinichigerie și vopsitorie.

Reparație autoturism avariat

Este important să rețineți că clienții care optează pentru repararea autoturismului lor avariat în baza poliței RCA în unitatea noastră beneficiază de o mașină de înlocuire începând cu momentul predării autoturismului deteriorat și până la preluarea autovehiculului reparat. În cazul în care autoturismul este nedeplasabil, asigurăm gratuit tractarea acestuia până la unitatea noastră

Constatare și reconstatare

Suntem conștienți cât de importantă este mașina dumneavoastră și de cât de mult vă lipsește. De aceea, ne străduim să efectuăm reparațiile într-un timp rapid și la un nivel înalt de calitate. Este important de știut că asiguratorul nu poate impune un anumit service pentru reparațiile dumneavoastră. Inspectorii efectuează constatarea și reconstatarea daunelor în unitatea noastră conform legislației în vigoare.

Asistență pentru constatarea amiabilă

Consultanță și deschidere dosare daună

Constatare și reconstatare daune în service

Reparații cu piese originale sau omologate

Mașină de înlocuire în timpul reparațiilor

Tractare gratuită în județul Bihor

Garanție pentru lucrările de tinichigerie

Decontare directă cu asigurarea

LISTA COMPANII DE ASIGURARE

Allianz.svg
Omniasig
logo_groupama_asigurari_0
asirom
Unique_Insurance_Schoenherr_Austria

Accident cu două autovehicule

Rezultat cu vătămări corporale

Accident cu două autovehicule

Fară vătămări corporale

Formular

Rezolvarea cea mai rapidă a dosarului de daună!

✔ Reparare rapidă și de înaltă calitate: Mașina este adusă la standarde înalte de calitate într-un timp foarte scurt în cadrul service-ului nostru autorizat al dealerului, utilizând exclusiv piese originale.

✔ Mașină la schimb: O mașină de înlocuire este disponibilă pe durata reparației, pentru a vă permite să rămâneți mobil.

✔ Procedură completă de rezolvare a dosarului: Asigurăm toate etapele necesare pentru rezolvarea dosarului de daună, de la deschidere până la finalizare, în cadrul unității noastre.

✔ Tractare gratuită: Dacă mașina nu poate fi condusă, vă oferim tractare gratuită până la unitatea noastră pentru reparații.