Dealer autorizat Dacia Renault Nissan

GAMA DACIA

GĂSEȘTE MAȘINA POTRIVITĂ

Dacia Sping

Dacia SPRING

de la 20.800,00 EUR

Noul Duster

Noua Dacia Duster

Dacia Jogger

Dacia JOGGER

de la 16.690,00 EUR

Dacia Sandero Stepway

Dacia SANDERO STEPWAY

de la 14.600,00 EUR

Dacia Logan

Dacia LOGAN

de la 14.150,00 EUR

Dacia Duster

Dacia DUSTER

de la 17.900,00 EUR

Dacia Sandero

Dacia Sandero

de la 14.100,00 EUR

COMPARĂ DOUA MODELE

gama-dacia

Descopera promoțiile gamei DACIA prin programul RABLA

SERVICE DACIA

La Dacia Service, operațiunile de întreținere sunt realizate cu profesionalism de către experții noștri, pentru ca mașina ta să fie păstrată în cele mai bune condiții.

TOATE SERVICIILE PENTRU ÎNTREȚINERE

În întreaga rețea Dacia, specialiștii noștri îți pun la dispoziție pachete de servicii personalizate, piese și manoperă garantate, indiferent de vârsta mașinii tale.

dacia-editorial-aftersales-070
Revizii

Apelează la specialiștii rețelei Dacia, iar mașina ta va fi mereu în formă optimă. Respectarea termenelor de service îți garantează siguranța la drum.

dacia-editorial-aftersales-067
ANVELOPE

Pentru siguranța ta și cea a pasagerilor tăi, verificarea periodică a anvelopelor este esențială. Specialiștii rețelei Dacia vor verifica starea anvelopelor mașinii tale și nivelul de uzură al acestora. 

dacia-editorial-aftersales-054
CLIMATIZARE

Un sistem de climatizare eficient asigură un mediu plăcut și sănătos pentru toți ocupanții autovehiculului. Prin urmare, este important să verifici în mod periodic sistemul de climatizare al mașinii tale Dacia. 

dacia-editorial-aftersales-063
FRÂNARE

Pentru călătorii fără griji, specialiștii noștri verifică starea sistemului de frânare și schimbă plăcuțele sau discurile de frână atunci când este necesar.

 
dacia-editorial-aftersales-057
DISTRIBUȚIE

Cureaua de distribuție asigură sincronizarea perfectă a motorului. Pachetul pentru distribuție te ajută să eviți orice surprize neplăcute legate de acest aspect.

dacia-editorial-aftersales-051
BATERII

Bateriile ce poartă marca Dacia garantează funcționarea optimă a tuturor componentelor electrice și electronice ale mașinii tale.

dacia-editorial-aftersales-059
ȘTERGĂTOARE DE PARBRIZ

Lamelele originale Dacia asigură o durată de viață prelungită și sunt adaptate fiecărui regim climatic. Avem grijă să fie mereu în stare perfectă.

1
O rețea la îndemână

Peste 60 de puncte de vânzare în toată țara

2
Asistență rutieră non-stop

În România și în Europa

Expertiză în rețea

Soluții clare adaptate fiecărei nevoi

4
Piese Dacia

Garanție la toate piesele de origine

5
O rețea la îndemână

Peste 60 de puncte de vânzare în toată țara

Noutăți

nissan-ariya

Nissan Ariya primește un rating de 5 stele de la Green NCAP

•Nissan Ariya primește ratingul maxim Green NCAP de 10/10 pentru indicele de puritate a aerului. •Nissan Ariya se încadrează în zona de punctaj maxim și la segmentele de rating pentru eficiență energetică și indicele de gaze de seră. • Acesta reprezintă cel mai ridicat rating posibil din partea Green NCAP. Paris, FRANȚA (Aprilie 27, 2023) – Nissan Ariya a obținut

Citește mai mult
noul-scenic-blog

Noul Scenic E-Tech 100% electric Renault deschide comenzile

Noul Scenic E-Tech 100% electric este de astăzi disponibil pentru comenzi în România. Primele livrări vor avea loc în primăvara lui 2024.   Gama Scenic va fi formată din trei versiuni de echipare: evolution, techno și, pentru prima dată pe un model electric, versiunea esprit alpine, un mix de emoție și sportivitate.   Pentru a satisface nevoile clienților de flote

Citește mai mult